houmeopdehoogte
keurmerk

Coaching Kanker & Werk

Je hebt kanker of je hebt kanker gehad en je loopt tegen zaken aan waar je wat mee wilt. Dit kan over werk gaan maar ook zaken als balans vinden tussen herstel, prive en werk of omgaan met stress, rouw, angst etc. Je hebt behoefte aan een steun in de rug, een luisterend oor, iemand die naast je staat en die weet wat er allemaal op je afkomt. Als ervaringsdeskundige en coach ‘kanker & werk’ kan ik je die steun bieden.

In een intake gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. In dit gesprek onderzoeken we waar jij behoefte aan hebt. Ik doe dit door aandachtig naar je te luisteren, je veel vragen te stellen en jezelf te laten kijken naar wie jij bent. Eerlijk , helder en zonder oordeel. Reflectie coaching bij kanker helpt je om op jouw eigen manier door je ziekte- en herstelproces heen te gaan.

Je wordt je bewust van de manier waarop je keuzes maakt. Je krijgt inzicht in de patronen die je belemmeren om met je ziekteproces om te gaan. Je leert omgaan met angst en andere emoties die je tegen kunt komen en je vindt oplossingen voor vraagstukken over werk, hoe om te gaan met je omgeving e.d.m..

Doelgroep: Werknemer, ZZP’er en particulier.
Aantal gesprekken*: Naar behoefte.
Richtprijs: 150 euro (excl. BTW en reiskosten).

* Een gesprek is: 1,5 uur 1-op-1-contact plus voor- en nabereiding.